Om-oss-skrivbord

Övning ger färdighet

 

Vi började som grossist och helhetsleverantör till den svenska industrin redan 1993 — sedan dess har vi lärt oss en hel del.

 

Idag vet vi att våra största styrkor är leveranssäkerhet och service. Vi vet nu också fördelarna det innebär med ett globalt nätverk av leverantörer, för nu kan vi alltid välja den leverantör som passar bäst till de fästelement eller andra mekaniska komponenter du efterfrågar.

 

Intuitiv kunskap

 

Hjärnan använder sig av två vitt skilda tankesystem — den medvetna och den omedvetna tanken. Rätt kombinerat blir det oslagbart.

 

Den medvetna är metodisk och kontrollerande, men tar lång tid på sig för att dra en slutsats. Den omedvetna kan snabbt bilda en uppfattning, men är ofta slarvig och oprecis. Det finns dock en sak som hjälper dig att kringgå de båda tankesystemens fallgropar, nämligen intuition.

Är man tillräckligt kunnig och erfaren inom ett visst område hämtar den omedvetna tanken information från den medvetna. Då uppstår det som definierar oss, det såväl blixtsnabba som korrekta beslutsfattandet.

Att vi väljer den leverantör som passar dig och din verksamhet bäst. Att du får dina leveranser i tid. Att du inte behöver vänta på svar. Att du kan beställa fästelement och andra mekaniska komponenter från jordens alla hörn. Det är kombinationen av vårt kunnande och vår erfarenhet.

Vår väl utvecklade fingertoppskänsla.

techno_exteriort