Innesäljare

Vi på Techno Skruv är övertygade om att vår framgång ligger i servicen vi ger till våra kunder. Så därför värdesätter vi våra personliga kundrelationer mycket högt. Det visar vi bl.a. med tydlig och snabb kommunikation, och korta beslutsvägar. För att kunna fortsätta erbjuda den bästa servicen till våra kunder behöver vi förstärka vårt team med en innesäljare.

Rollen är bred och varierande med fokus på att hjälpa våra kunder. Som innesäljare på Techno Skruv är du delaktig i hela försäljningsprocessen från offertframtagning till affär. Tillsammans med övriga teamet inom sälj driver du orderhanteringen och prognoser. Du ser också till att viktig information som leveransplanering, och eventuella leveransförändringar blir uppdaterade till kund.

Din profil

Vi söker en lagspelare som alltid har kunden i fokus, och har en bra känsla för service. Du har erfarenhet av innesälj eller kundtjänst, gärna med en teknisk bakgrund från tillverkande industri. Som person är du kommunikativ, strukturerad, och är van att prioritera dina olika arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta självständigt men samarbetar gärna inom teamet.

Som medarbetare på Techno Skruv kommer du tillhöra en arbetsplats med mycket kunskap, en stark sammanhållning, och glädje.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till hans.eliasson@technoskruv.se.

För mer information om tjänsten kontakta försäljningschef Claes Svensson på telefon 0370-69 55 19 eller mail: claes.svensson@technoskruv.se.

Technoskruv - Lediga Tjänster

Spontan ansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss men hittar inget ledigt jobb just nu? Skicka gärna in en spontan ansökan till info@technoskruv.se.

Technoskruv - Lediga Tjänster