noga-utvalt

Noga utvalt

 

Erfarenhet, kunskap och känsla — det är vad som krävs för att alltid välja rätt leverantör till varje detalj.

 

För att kunna erbjuda dig det absolut bästa, måste vi samarbeta med de bästa. Därför väljer vi våra leverantörer med omsorg. Vilket gör att vi idag jobbar med de som är världsledande inom sina områden. Våra europeiska leverantörer hittar du bland annat i Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, England och Frankrike, våra asiatiska framförallt i Taiwan och Kina.

Eftersom vår ambition alltid är att växa tillsammans med våra leverantörer — för att på bästa sätt kunna möta dina krav — krävs ett kontinuerligt kvalitetsarbete. Därför har vi egen personal på plats i Kina för att arbeta med just det. För att ytterligare försäkra oss om kvalitén på de produkter vi levererar till dig kontrollerar vi allt inkommande gods själva. Innan det når dig. Självklart är vi även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

traffsaker-logistik

Träffsäker logistik

 

Snabb, säker och effektiv. Så tycker vi logistik ska vara — och vi ser till att det blir så.

 

Vi tar alltid vårt ansvar för att leveranserna ska nå dig i tid. Det tycker vi är en självklarhet. Det är därför inte ovanligt att vi ligger steget före dig i planeringen. Att det är vi som säger till och påminner dig om när det är dags att beställa din specialdetalj, då vi med hjälp av prognoser kan följa ditt konsumtionsmönster.

För att försörjningen av dina produkter ska fungera ännu smidigare — och samtidigt slippa allt krångel med order- och artikelnummer — har vi också vårt egna logistiksystem Techno online. Genom att scanna streckkoderna på de artiklar vi levererar till dig kan, med hjälp av Techno online, snabbt och enkelt lägga en ny beställning.

Utöver att jobba med vårt egna system skräddarsyr vi logistiklösningar efter dina behov och önskemål.

inget-snack

Klara besked

 

Vi tycker det är lika krångligt med byråkrati som du — och den undviks bäst genom ett nära samarbete.

 

Därför har vi valt att arbeta med projektansvariga säljare. Ett ansvar som sträcker sig från början till slut, från start till mål. För dig innebär det kortare beslutsvägar, snabbare besked och ett bättre resultat. För oss innebär det drivna, engagerade och målinriktade medarbetare som trivs och växer med ansvar.

Du kommer dock inte bara i kontakt med en säljare hos oss, utan även en hel stab med kunniga medarbetare. Alla med sina olika expertiser, alla redo att svara på dina frågor och funderingar. Men i slutändan är det alltid din säljare som bär ansvaret — från ritning till leverans.