Excellence in Every Part

Techno Skruv är ett tradingbolag och en logistikpartner som erbjuder standard- och specialartiklar inom fästelement till svensk verkstadsindustri. Vårt uppdrag är att underlätta inköp och försörjning för att säkerställa att våra kunder alltid har kvalitativa komponenter på rätt plats. Som helhetsleverantör erbjuder vi ett omfattande ansvar och kontroll över leveranskedjan av mekaniska komponenter för varje kunds unika verksamhet – alltid med hög servicenivå.

Med visionen om att erbjuda kvalitet och kundupplevelser i världsklass levererar vi lösningar framtagna med fokus på kunskap, kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder projektansvariga säljare som är engagerade att underlätta, effektivisera och optimera dina inköp av komponentlösningar. Genom nära samarbete med våra olika avdelningar ansvarar våra säljare över hela projektet och är vägledande genom processen. Det innebär att du får en tydlig och personlig kontaktväg för tillgång till hela vår organisations kunskap och nätverk av världsledande leverantörer.

Tydlig kontaktväg med omfattande ansvar

Världsledande leverantörer

Vi omger oss med världsledande globala leverantörer som delar vår vision om kvalitet i världsklass. Med över 30 års erfarenhet har vi byggt upp ett förstklassigt nätverk med noga utvalda leverantörer som uppfyller våra och marknadens krav på kvalitet och andra viktiga frågor.

Vi lägger stor vikt vid att säkerställa hög leveranssäkerhet. Med stor erfarenhet och rutin av handel med detaljer och fästelement har vi ett naturligt fokus på säker logistik. Vi har tagit fram en logistiklösning som minimerar brister och säkerställer leveranssäkerheten.

Vi eliminerar den administrativa bördan

Du kan förlita dig på vår kunskap, erfarenhet och tekniska kompetens. Med en väl beprövad arbetsstruktur och rutiner arbetar våra medarbetare engagerat och vägledande med att hjälpa dig att hitta bästa möjliga lösning. Vi arbetar aktivt med att säkerställa hög kvalitet på våra produkter och leverantörer. Kvalitetskontroller görs både under tillverkningsprocessen och vid ankomst hos oss. Vid reklamationsärenden eller eventuella fel hjälper våra projektansvariga säljare till och tar hand om hela processen.

Kombination av personligt bemötande och digital kommunikation

Vi använder kombinationen av vårt personliga bemötande i form av nära dialog och lyhördhet för feedback med digitala verktyg för att säkerställa goda kundupplevelser och hög servicenivå.

Techno Skruv erbjuder lagerhållning med avrop utefter ditt företags unika behov. Det innebär att vi tar hand om logistiken och lagerhåller önskade volymer av artiklar enligt avtal. När behovet för leverans av dessa artiklar sedan uppstår är vi snabbt redo att hjälpa till. Detta ger ditt företag både en trygg leveranssäkerhet och flexibel lagerhållning utefter behov. Det bidrar även till en mer effektiv och smidig logistik- och försörjningskedja, eftersom att ditt företag undviker onödiga transporter, minskar risken för produktionsstopp och inte behöver betala kostnader för överflödiga förvaringsutrymmen.

Med våra digitala kommunikations- och prognossystem är vi ständigt uppdaterade på ditt leveransbehov och hjälper ditt företag med påminnelser och inköpsförslag. Det gör att du kan vara trygg med vetskapen om att du alltid har rätt komponenter på plats när det behövs och att du undviker onödiga problem eller stopp. Med automatiserad hjälp får du en effektiv hantering av inköpsprocessen och säker logistik som både underlättar och sparar värdefull tid som du istället kan investera i din kärnverksamhet.

Välkommen att kontakta oss

Kontakt