Påsförpackningar – komplementera med färdiga kit

Vi erbjuder lösningar som kompletterar din egen produktion eller slutanvändarens möjlighet att enkelt lösa sin montering. Beställer du flera olika detaljer kan vi hjälpa dig med att paketera dem i färdiga kit, både de detaljer vi levererar till dig och detaljer du förser oss med. Genom olika samarbetspartners har vi möjlighet att lösa packningssatser i påse, kartong, plastlåda etc.

Fördelar med påsförpackningar

  1. Med färdiga påsförpackningar sparar du både tid och underlättar inköps- och monteringsprocessen.
  2. Med färdiga påsförpackningar säkerställer du att du har alla nödvändiga delar som behövs för en viss applikation tillgängligt och att de är kompatibla med varandra. Det minskar risken för felaktiga val av komponenter eller kompatibilitetsproblem.
  3. Genom att ha komponenter samlade i en förpackning underlättar du arbetsflödet och monteringsprocessen, eftersom du minskar antalet inköp, administrativt arbete och bara behöver hantera en enda förpackning.
  4. Med påsförpackningar effektiviserar du ditt företags lagerhållning. Istället för att ha separata lagernivåer för varje komponent kan man ha en enhetlig lagerhållning för varje påsförpackning, vilket kan minska lagerkostnader och underlätta inventeringen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så berättar vi mer.