Så hjälper vi våra kunder med kundunika detaljer

Fästelement är den osynliga ryggraden i många industriella processer och konstruktioner. På Techno Skruv vet vi att en standardlösning därför inte alltid är tillräcklig för att möta de unika kraven hos olika tillverkningsprocesser. Följ med när vår säljare Alexander berättar mer om vår process och hur vi uppfyller dina behov inom fästelement.

Kundunika detaljer finns i princip alltid någonstans i en slutprodukt, även om volymen kan variera från en liten detalj till miljontals, säger Alexander Sjöö, säljare på Techno Skruv. 

 

Rätt fästelement på rätt plats

Begreppet fästelement inkluderar en mängd olika produkter som skruvar, muttrar, brickor, bultar, nitar och stift. Dessa små, men avgörande komponenter håller samman olika material och strukturer inom en mängd olika branscher, oavsett om det är för att montera delar av fordon, elektriska komponenter eller sätta ihop medicintekniska instrument.

Valet av rätt fästelement är kritiskt för att säkerställa hållfasthet, säkerhet och prestanda. För våra kunder varierar behovet kraftigt, men gemensamt för alla kunder, stora som små, är att vi alltid tar fram den bästa lösningen. Som en av våra projektansvariga säljare hjälper Alexander Sjöö till att identifiera hur en unik detalj kan vara till fördel för din produktion.

– Det är både roligt, spännande och utmanande med kundunika detaljer. För att ge våra kunder den bästa hjälpen vill vi gärna vara med så tidigt som möjligt i projekten, speciellt när det kommer till nya artiklar. På så vis kan vi komma med råd och ge tips på den bästa tillverkningsmetoden för det specifika projektet. Vi hjälper även till att se över befintliga artiklar för att hitta mer effektiva tillverkningsprocesser som får ner kostnaderna för våra kunder, där lösningen kan vara unika detaljer.

 

Förståelse och engagemang

Vi har förmånen att arbeta med ett brett spektrum av kunder inom svensk verkstadsindustri. Under många år har vi hjälpt till att lösa unika utmaningar och förbättra olika tillverkningsprocesser. Det har gjort att vi byggt upp nära och starka relationer med våra kunder. En central del av vårt arbete är nämligen att etablera en nära och personlig relation med varje kund och just dennes behov.

För att kunna göra detta berättar Alexander om vikten av att vara uppmärksam och lyssna på kundens behov för att tillsammans arbeta fram den bästa möjliga lösningen. För oss på Techno Skruv handlar det nämligen inte bara om att leverera produkter – vi ska vara en pålitlig partner som verkligen förstår kundens verksamhet och de utmaningar som de står inför.

– Kundunika detaljer bygger oftast långsiktiga relationer och skapar en kontinuerlig kommunikation med våra kunder. Vi lär oss mer om kunden och deras unika behov, samtidigt som det stärker både produktutvecklingen, affären och relationen med kunden, säger Alexander.

 

Vi hjälper dig

På Techno Skruv är vi dedikerade till att hjälpa våra kunder lyckas genom att erbjuda skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet. Vi arbetar nära våra kunder och våra projektansvariga säljare sitter alltid ned tillsammans med vår teknikavdelning i uppstarten av ett projekt – för att säkerställa att både tillverkningsprocessen, materialet och de kritiska delarna på detaljen blir korrekta utifrån kundens specifikationer. En annan nyckelfaktor till att vi kan hitta bra lösningar är att vi har täta samarbeten och bra relationer med våra leverantörer, och kan få värdefull input genom deras kompetens och erfarenhet.  

Med ett personligt engagemang, förståelse för kundens behov och vår expertis inom fästelement vill vi bidra till att din produktion blir en framgångssaga. Vi är redo att ta oss an alla utmaningar och att skapa standard- eller kundunika lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder.

– Vi vill alltid erbjuda service i världsklass och gör det som krävs för att våra kunder ska bli nöjda. Som ett exempel har vi ett stort lager med korta leveranstider, samtidigt som vi sköter bevakningen åt våra kunder och påminner dem när de behöver fylla på produkter. Vi vill att det ska vara enkelt att samarbeta med oss, avslutar Alexander.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig.