Lansering av vår nya webbsida

Vår vision har alltid varit att vi ska erbjuda kvalitet och kundupplevelser i världsklass för svensk verkstadsindustri. Därför kan vi nu stolt presentera vår nya webbsida som tydligt förmedlar vilka vi är, vad vi står för och vad vi levererar. Tillsammans med marknadsbyrån Adgrowth har vi tagit ett helhetsgrepp kring vårt varumärke som ett led i att förtydliga våra styrkor och vår position på marknaden. Vi har arbetat med att utveckla vår kommunikation, uppdaterat vår grafiska profil och gjort det enklare för dig som kund att förstå vilka vi är.

Enkelt för våra kunder

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen när de är i kontakt med oss, både fysiskt och digitalt. Med vår nya webb har vi gjort det lättare och mer tydligt att hitta informationen man söker, med uppdelade produktgrupper och tydliga kontaktvägar. Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig som kund att lära känna människorna bakom Techno Skruv och hitta information om produkterna vi erbjuder.

Excellence in Every Part

För oss är det viktigt att du känner ett förtroende för att vi håller vad vi lovar. Du ska känna dig trygg i att vi vägleder dig genom varje del i inköps- och försörjningskedjan, att produkterna vi levererar håller hög kvalitet och att vi tar ett omfattande ansvar i varje del av projektet. Vi erbjuder produkter och service i världsklass, eller som vi kallar det: Excellence in Every Part. 

Varmt välkommen till nya Techno Skruv – samma höga kvalitet och service, men i ny kostym. Kika gärna runt på vår nya webb och se vad du tycker. Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer om vår satsning.

Stort tack till Adgrowth för ett bra samarbete.